Tapahtumagalleria

Kolhon kirjastoon saapui jälleen kerran tuvan täydeltä väkeä juhlistamaan neljän taidekaupungin runoilijan runoantologian julkkareita. Kiitos Kolhon kylä, M-V kirjastot, kirjastojohtaja Riitta Taskinen (avauspuheesta), kotiseutuneuvos Raija Auvinen sekä Seija Tervonen (kukituksesta) ja Markku Raninen Viita-ahon ajattelijan muistamisesta.

Seudut,maat - runokokoelman'julkistamistilaisuu Klhon kirjastolla 17.12.2018 klo 18.00

Keuruun kirjastolle saapui runsaslukuinen joukko kuuntelemaan useiden runoilijoiden ja runojen ystävien lausumia runoja sekä Seenan musiikkia. Täytyy sanoa että ilta oli tunteita täynnä. Upeita esityksiä. Varsinkin Eine Joutsijoen esityksen päättänyt laulu teki Viita-ahon ajattelijaan suuren vaikutuksen.

einari

Kolhon kirjastolla on aina hieno, lämmin tunnelma. Nyt se nousi vielä ihan uusiin svääreihin. Kerta kaikkisen upea ilta ja kiitos siitä kuuluu upealle yleisölle. Kiitos myös Markulle sekä jälleen kerran M-V:n kirjastoille, eritoten meidän Erjalle.

Runoilta 121118

Mäntän kirjastolle tuli mukavan pirteä porukka kuuntelemaan paikallisten runoilijoiden esitystä. Oli ilo nähdä niin monen runojen ystävän lähteneen vuoksemme liikkeelle. Sydämelliset kiitokset kuulijoille sekä kirjaston henkilökunnalle, unohtamatta runoilijatoveriani Mattia.

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Kolho ei petä runoilijoita koskaan. Jälleen tuli paikalle ilahduttavan monta kuulijaa. Tunnelma oli rento ja yleisö upea. Runoilija kiittää nöyrästi kaikkia paikalla olleita sekä jälleen kerran Mänttä-Vilppulan kirjastoja. Tästä on hyvä jatkaa. Ensi viikolla uusi keikka.

 

 

Vilppulan kirjastolle saapui ilahduttavan monta kuulijaa, kun esiinnyin siellä Matin kanssa, hänen julkkareissaan. Tunnelma oli hieno ja ilta onnistunut. Kiitos kaikille paikalla olleille sekä kirjaston henkilökunnalle.

Matin julkkarit222

Jo toista kertaa vuoden sisällä, sain viettää kirjan julkistamistilaisuutta Kolhon kirjastolla. Kuuntelemaan saapui joukko upeita ihmistä jotka tekivät tilaisuudesta lämminhenkisen. Raija Auvinen piti kauniin puheen ja meidän kirjaston Erja hoiti juonnon. Kiitos kaikille mukana olleille.

julkkarit

Kolhon kirjastolla oli tänään vuoden 1918 tapahtumiin liittyviä luentoja. Puhujina mm. kotiseutuneuvos Raija Auvinen. Minut oli kutsuttu lausumaan aiheeseen liittyviä runoja joita tilauksesta kirjoitin kolme kappaletta. Tilaisuus veti kirjaston aivan täyteen. Paikalla oli peräti 60 henkeä. Tunnelma oli huikea ja runot saivat hienon vastaanoton. Luennot olivat mielenkiintoiset ja ihmiset pitivät kuulemastaan. Kaikin puolin onnistunut ilta.

Esiintyminen 25.6.2018 klo 18.00 Kolhon kirjasto v.1918-tilaisuus

Yhteisvastuuillassa kerättiin yhteisvoimin varoja hyvään tarkoitukseen. Oli jälleen ilo esiintyä Kolhottarien sekä muiden kanssa vuorovedoin. Esitin kolme runoa joista kaksi oli kirjoitettu tilaisuutta varten. Kiitos kaikille jotka olitte tapahtumassa mukana ja erityiskiitos palautetta antaneille.

yv

Perinteinen Kolhottarien Naistenpäivän esiintyminen veti Kolhon kirjastolle runsaslukuisen yleisön. Tunnelma oli lämmin ja kodikas. Tunsin itseni etuoikeutetuksi saadessani olla mukana esiintymässä. Jälleen kerran lämmin kiitos yleisölle, Kolhottarille sekä kirjaston henkilökunnalle.

tomi

Sano se runolla – kiertue sai hienon päätöksen Mäntän kirjastolla jossa oli paikalla ilahduttavan runsaslukuinen määrä runojen ystäviä. Puitteet sekä tunnelma olivat upeat. Kiitokset kaikille jotka olivat mukana esityksissämme talven aikana ja kiitokset Mänttä-Vilppulan kirjastoille kaikesta vaivannäöstä meidän vuoksemme.

runoilta mänttä

Pohjaslahden kylätalolla oli hieno sekä sydämellinen tunnelma ja yleisö tuntui pitävän kuulemastaan. Kiitos että saimme tulla esiintymään. Kiitos yleisölle sekä kirjastonhoitaja Leena Saluselle.

pohjaslahti

Wau! Olipahan runoilta! Upea tunnelma. Paikalla oli suuri joukko runojen ystäviä. Kiitän omasta puolestani sekä yleisöä että kirjaston edustajia, unohtamatta Kolhottaria jotka kutsuivat minut kanssaan esiintymään.

sibelius päivänä

Sadetta uhmaten lukuisat runojen ystävät lähtivät liikkeelle marraskuiseen perjantai-iltaan kuuntelemaan minua ja Mattia. Kiitos yleisölle sekä kirjastojohtaja Riitta Taskiselle runoilijoiden ”kukittamisesta”.

vilpppulan kirjasto17.11

Minun ja Matti Kivilahden ensimäinen yhteinen runoiltamme keräsi Kolhon kirjastolle kymmeniä kuulijoita. Tunnelma oli lämminhenkinen ja yleisö tuntui pitävän kuulemastaan. Kiitos yleisölle sekä henkilökunnalle.

kolho 23.10

Advertisement